·   Šta je EMDC Network?

Mi smo Youtube mreža koja sarađuje sa korisnicima u kategoriji muzike i entertainmenta. Za naše korisnike riješavamo različite probleme, štitimo autorska prava i unovčavamo Klipove na Youtube preko kojih se generira zarada. Naši klijenti su Pjevači, Izdavacke kuče, Televizije, Audio i Video Producenti i razni Entertaineri.

 

·   Koju korist ima članstvo u našem Network-u?

Više pogleda

Kroz različite promocije, statistike, analize i našu mrežu, imate mogućnost da vremenom dobijete sve više pogleda.

Više pomoći

Sa nama imate veliku mrežu iza sebe, koja se već dugo godina bavi ovim poslom, i imate nekoga kome se možete obratiti ako se nerazumijete dobro ili imate nekih drugih problema.

Više zarade

Ako nemate nikako unovčavanje vaših klipova, onda vam je ovo mogućnost da sa vašim vlastitim djelima zaradite ono što vama pripada. Mi preuzimamo sve obaveze za unovčavanje vaših klipova i sve što ide uz to.

Ako već imate obično unovčavanje, imate dosta prednosti u mreži! Imate ekskluzivne marketing kampanje, koje se pojavljivaju samo u mreži, sa kojima se više zarađuje. I nemate nikada brige dali će vam klip biti unovčen i dali će to YouTube prihvatiti ili ne. Kada ste u mreži, svaki klip, čim ga stavite odmah je unovčen.

Zaštita vaših prava

Većina korisnika ima problem sa gomilanjem njihovih klipova od drugih korisnika. U našoj mreži toga nema. Mi preuzimamo sve obaveze. Ako želite da vaš klip bude jedini na Youtube, onda mi preko našeg sistema automatski ukidamo tuđe klipove koji sadrže nešto od vašeg djela. Tako da svi pogledi idu na jedan klip i naravno sav novac što se zaradi, Vama. Ne dopustite da neko drugi na vašim djelima zarađuje novac preko Youtube, a vi za to i ne znate, jer nisu male pare u pitanju!

Još jedan problem je da vam neko drugi može prijaviti vaš klip i onda može biti nedostupan, i nakon 3 prijave vas Youtube Kanal je deaktiviran. Ako ste u našoj mreži, onda taj koji prijavljuje, mora prvo nas proći. Tako da ako imate prava na taj klip nemate brige da će ga neko uklonuti i da ga nećete moći vratiti.

 

·   Kako postati član EMDC Networka?

1.    Potrebno je da nemate prijava/opomena na vašem kanalu i da posjedujete prava na klipove koje postavljate.

2.    Ako te uslove ispunjavate onda možete ispuniti Formular "Postani Partner".

3.    Nakon toga ćemo vam odgovoriti dali možete postati član. Sve detalje dobit ćete na E-Mail.