EMDC OFFICIAL MUSIC & ENTERTAINMENT YOUTUBE NETWORK

Mi smo Youtube mreža koja sarađuje sa korisnicima u kategoriji muzike i entertainmenta. Za naše korisnike riješavamo razne probleme, štitimo autorska prava i unovčavamo postavljene Klipove na Youtube.

 

Zanima vas kako postati Youtube Partner i kako zaraditi novac na Youtube? Sve informacije se nalaze na ovoj Web stranici u navigaciji pod "EMDC Network" a zahtjev za partnerstvo možete poslati na "Postani Partner".

 

Više zarade

 

Sa nama imate mogućnost da sa vašim vlastitim djelima zaradite ono što vama pripada. Mi preuzimamo sve obaveze za unovčavanje vaših klipova i njihovo optimiranje. Svaki klip je odma unovčen sa ekskluzivnim reklamnim kampanjama.

 

 

Zaštita vaših prava

 

Ako želite da vaš klip bude jedini na Youtube, onda mi preko našeg sistema automatski ukidamo tuđe klipove koji sadrže nešto od vašeg djela. 


Više pogleda

 

Kroz različite promocije, statistike, analize i našu mrežu, sa tom kategorijom klipova imate mogućnost da vremenom dobijete sve više pogleda.

Više pomoći

 

Sa nama imate veliku mrežu iza sebe, koja se već dugo godina bavi sa tim, i imate nekoga kome se možete obratiti ako se ne razumijete dobro ili imate nekih drugih problema.