PRIVACY POLICY

Izjava o privatnosti je sastavni dio Uvjeta poslovanja poslovnice EMDC Network te se odnosi na privatnost osobnih podataka koji se prikupljaju i koriste na stranici www.emdcnetwork.com te u kojim uvjetima i kome ih otkrivamo. Vaše podatke prije svega čuvamo te im možete uvijek pristupiti, promijeniti ili ih u potpunosti ukloniti.
Podatke prikupljamo, obrađujemo i čuvamo kako bi se pobrinuli da Vaše iskustvo korištenja stranice bude najugodnije, a sigurnost podataka na najvišoj razini. To smo proveli koristeći najsuvremenije enkripcijske metode te odabirom partnera koji iza sebe imaju iskustvo i reputaciju.
U svrhu potpune transparentnosti i maksimalne sigurnosti prilikom korištenja naših stranica molimo kupce da pažljivo pročitaju ovu izjavu. Ukoliko se slažete s izjavom, elektroničkom potvrdom se podrazumijeva da ste razumjeli naše Uvjete poslovanja te nam dajete privolu za prikupljanje, obradu i dijeljenje podataka u skladu s ovom izjavom i zakonskim odredbama.
Izjava o privatnosti poslovnice click se može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavom na stranici www.emdcnetwork.com te izmjene stupaju na snagu po samoj objavi na stranicama. Iz istoga razloga molimo kupce da periodično provjere stranicu o potencijalnim izmjenama Uvjeta poslovanja jer neće biti eksplicitno obaviješteni o promjenama.
Na stranici www.emdcnetwork.com od Vas tražimo neke podatke. Podatke koje tražimo od Vas prilikom slanja kontakt forme koristimo kako bi pružili što kvalitetniju uslugu te za potrebe istraživanja tržišta i rješavanje sporova.